Woning

Wist je dat je slechts twee minuten de tijd heeft om te vluchten als er een brand uitbreekt in jouw woning? Brand begint vaak met iets onschuldigs, zoals een vlam in de pan of kortsluiting. Maar als het mis gaat is de impact enorm. Kun je het je voorstellen om al je persoonlijke spullen in één klap te verliezen of voor altijd zichtbare brandwonden te hebben? Helaas overkomt het elke week tientallen Nederlandse gezinnen, waarbij er regelmatig (dodelijke) slachtoffers vallen.

waterleidingsprinkler in woningGelukkig zijn er genoeg zaken die je kunt doen om de kans op een brand te verkleinen. Ook wanneer er toch brand uitbreekt, kun je jezelf beschermen. Zo hangt in de meeste Nederlandse huizen inmiddels een rookmelder. Deze kan je in geval van brand mogelijk wel op tijd waarschuwen, maar helaas kan het de brandschade niet beperken. Wat kun je wel doen om schade te voorkomen?

BrandVeiliger helpt je om direct in te grijpen bij het ontstaan van brand. Wij sluiten sproeiers, zogenaamde WaterLeidingSprinklers, aan op je waterleiding. Dit geavanceerde systeem is overal in huis aangesloten en begint direct met blussen in geval van brand, zodat de brand klein blijft of direct wordt geblust. Ook krijg je via dit systeem telefonisch een waarschuwing. Kortom, de schade blijft beperkt en je vluchttijd wordt verlengd. Zo is je thuissituatie een stuk BrandVeiliger.

Gratis Brandveiligheid-Scan?

Krijg gratis advies over de brandveiligheid van jouw bedrijf, instelling of woning.