Montagemogelijkheden waterleidingsprinklers

De WaterLeidingSprinkler  kan op vele verschillende manieren worden geïntegreerd in een gebouw. Aan de hand van je wensen en de situatie kan BrandVeiliger een passend afwerkingsniveau adviseren. Hieronder vind je de meest gebruikelijke montage-methoden.

Het bedrijf BrandVeiliger vindt zijn oorsprong in het aannemersbedrijf Goutsmits BV. Het aanbrengen van een sprinklersysteem in een bestaand gebouw is tamelijk ingrijpend. Natuurlijk laat BrandVeiliger uw woning netjes achter na montage maar we kunnen ook flinke stappen verder gaan waarbij we allerlei bouwkundige klussen oppakken. Denk daarbij aan de veranderende woonwensen van senioren zoals handgrepen in toilet en bad, rolstoelvriendelijke dorpels of een traplift. Maar ook tegelwerk, stukadoorswerk of schilderwerk.

Verlaagd plafond

Waterleidingsprinkler-verlaagd-plafondIn een bestaand gebouw kan een sprinklersysteem heel mooi weggewerkt worden boven een verlaagd plafond. Bij een algehele renovatie of verbouwing van uw woning is een WaterLeidingSprinkler systeem een logische keuze. Maar ook in een bewoonde woning is een verlaagd plafond makkelijk toepasbaar. Er kan dan ook meteen gekeken worden of het lichtplan nog voldoet aan de wensen, of de mechanische ventilatie misschien anders moet en of er wensen zijn voor speakers, spotjes of videocamera’s in het plafond. Het plafond kan natuurkijk ook strak gestukadoord of gesaust worden

 

Instort

waterleidingsprinkler in beton gestortHet WaterLeidingSprinkler-systeem kan ingestort worden in het beton. Bij een nieuwbouw-situatie is dit de meest logische keuze. Het leidingwerk wordt tijdens de bouw aangebracht, dit bespaart veel montage-tijd.

 

 

 

Gootsysteem

waterleidingsprinkler met leidinggootIn bestaande situaties waar een verlaagd plafond niet wenselijk is kan het WaterLeidingSprinkler-systeem opgenomen worden in een leidinggoot. Deze goot kan natuurlijk ook gebruikt worden voor de bekabeling van een camera-systeem, verlichting of voor de gekoppelde rookmelders die BrandVeiliger levert.

 

 

 

Onderbouw

waterleidingsprinkler onderbouw strakIn situaties waarbij een technische uitstraling gewenst is of in situaties waar voor brandveiligheid gekozen wordt tegen een zo gunstig mogelijke investering is de onderbouw-montage geschikt. Het leiding werk kan natuurlijk ook geschilderd worden.

Het sprinklersysteem van BrandVeiliger wordt standaard uitgevoerd in elektrolytisch verzinkte buis en koppelingen. Dit materiaal heeft een “industriële” look and feel. Het leidingwerk kan ook worden uitgevoerd in RVS hiermee krijg je een “high-tech” uitstraling.

waterleidingsprinkler onderbouw geverfd